Assistent Plugboer in de zomer weg bij Volendam

Ger
12 maart 2010, 15:45

Assistent-trainer Ab Plugboer vertrekt na dit seizoen bij FC Volendam. De oud-speler zegt zich niet meer op zijn plaats te voelen bij de nummer vijftien van de Jupiler League. Hij werd drie weken geleden van het eerste elftal afgehaald.

"Dat kwam als een complete verrassing", aldus de 45-jarige Plugboer in het Noordhollands Dagblad. "Ik heb sinds die tijd één gesprek gehad met voorzitter Henk Kras en daarna niets meer gehoord. Het enige teken van het bestuur was een brief waarin stond dat mijn contract niet wordt verlengd, maar dat is een standaardprocedure. Daarom heb ik besloten om na dit seizoen te vertrekken. Ik sta overal open voor, van een betaald voetbalclub tot een ambitieuze hoofdklasser."

Algemeen directeur Henk Kras vindt het jammer dat Plugboer zijn conclusies heeft getrokken. "We zijn volop bezig met de invulling van posities voor volgend seizoen. Of er plek was voor Ab? Zover waren we nog niet. Door de huidige financiële situatie moet je soms impopulaire maatregelen nemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen