Real weer koploper na zege op Valladolid

Ger
14 maart 2010, 22:58   Bijgewerkt: 15 maart 2010, 00:29

Real Madrid is zondagavond weer naast FC Barcelona aan kop van de Primera Division gekomen. De Koninklijke, met Rafael van der Vaart in de basiself, won de uitwedstrijd bij Real Valladolid met 1-4. Gonzalo Higuain was goed voor drie Madrileense treffers.

Bij de thuisploeg mocht oud-AZ'er Haris Medunjanin het hele duel meedoen. Real komtt dankzij de zege in punten gelijk met Barcelona, dat nummer drie Valencia met 3-0 versloeg. Op doelsaldo staan de Madrilenen bovenaan.

Cristiano Ronaldo opende de score na een klein half uur. Daarna maakte de Argentijnse spits Gonzalo Higuain drie treffers. Tussendoor deed de thuisclub iets terug, dankzij de Madrileen Raul Albiol. Deze werkte de bal in eigen doel. Kaka ontbrak en ook Royston Drenthe is nog altijd niet fit.

Eerder op de dag versloeg Barcelona 'naaste' concurrent Valencia met 3-0. De Argentijnse sterspeler Lionel Messi produceerde in de tweede helft een hattrick. Bij de bezoekers kreeg oud-Ajacied Hedwiges Maduro in de 69e minuut zijn tweede gele kaart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen