'Riera wil via Moskou naar Zuid-Afrika'

24 maart 2010, 11:06   Bijgewerkt: 24 maart 2010, 11:16

De weg van Albert Riera naar Zuid-Afrika loopt mogelijk via Moskou. De middenvelder staat open voor een transfer naar Spartak Moskou, om zodoende zijn plek in de Spaanse WK-selectie veilig te stellen. Bij zijn huidige club Liverpool is Riera op een zijspoor terecht gekomen en is zijn uitzicht op speeltijd vrijwel nihiel.

Riera uitte vorige week in Spaanse media forse kritiek op Liverpool-manager Rafael Benitez. De coach zou niet communiceren met zijn spelers en Liverpool was een 'zinkend schip', aldus Riera. Deze uitlatingen hebben de positie van de 27-jarige middenvelder op Anfield Road niet bepaald verbeterd en de kans dat Benitez dit seizoen nog een beroep op hem gaat doen, is klein. Riera staat daarom open voor een transfer en Spartak Moskou is daarbij een serieuze mogelijkheid, vertelt hij.

Riera ziet Spartak vooral als mogelijkheid, omdat de transfermarkt in Rusland nog enkele weken open is. "De Russische competitie is de enige sterke Europese competitie waar nu nog transfers mogelijk zijn", zegt Riera in de Russische krant Sport Express. "Bovendien kan ik, door bij Spartak wekelijks aan spelen toe te komen, misschien nog een plekje in de Spaanse selectie voor het WK verdienen."

Riera verwacht binnen een week duidelijkheid te hebben over een eventueel vertrek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen