SC Lokeren kondigt grote schoonmaak aan

24 maart 2010, 11:18   Bijgewerkt: 24 maart 2010, 11:31

De spelers van SC Lokeren gaan angstige weken tegemoet. Algemeen directeur Patrick Orlans is het geploeter van zijn elftal meer dan zat. Volgens hem treft coach Emilio Ferrera (foto) geen blaam en zijn de spelers verantwoordelijk voor de slechte resultaten dit seizoen. Lokeren eindigde dit seizoen als veertiende in België en wist op doelsaldo deelname aan de nacompetitie te ontlopen.

Lokeren verloor op de laatste speeldag thuis met 4-0 van Anderlecht. Omdat rivaal Roeselare niet verder kwam dan een gelijkspel, kon Lokeren opgelucht ademhalen. Maar Orlans ziet geen enkele reden om blij te zijn. "Het is dankzij de onkunde van Roeselare dat wij de barrages vermijden", zegt hij in Het Nieuwsblad

Volgens Orlans is de ellende te danken aan de spelersgroep. Deze moet vernieuwd worden, vindt hij. "Ik sta voor 600 procent achter onze trainers Emilio Ferrera en Chris van Puyvelde. Maar als ik zie hoeveel energie zij erin hebben gestoken en hoeveel dat slechts opleverde, zitten we met een primair probleem. Namelijk dat we grote schoonmaak moeten houden in de spelersgroep en veel nieuwe spelers zullen moeten halen. Daar gaan we de komende drie maanden de tijd voor nemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen