Spurs zet concurrentie op ruime achterstand

20 maart 2010, 17:58   Bijgewerkt: 20 maart 2010, 18:04

Tottenham Hotspur heeft zijn vierde plaats in de Engelse Premier League verstevigd. De ploeg uit Londen greep zaterdag in Stoke-on-Trent ten koste van Stoke City drie punten (1-2). Hierdoor hebben de Spurs acht wedstrijden voor het einde drie en vier punten voorsprong op naaste belagers, respectievelijk Liverpool en Manchester City.

Twintig seconden na de rust opende Eidur Gudjohnsen de score voor Tottenham. De IJslander schoot van dichtbij raak. Drie minuten later leek de wedstrijd gespeeld toen Stoke-speler Dean Whitehead zijn tweede gele kaart kreeg, maar na ongeveer een uur kwam de thuisclub verrassend op 1-1. Matthew Etherington benutte een penalty. Niko Kranjcar bezorgde Tottenham dertien minuten voor tijd alsnog de overwinning.

In de onderste regionen van de competitie leed Hull City een dure nederlaag. The Tigers, met Jan Vennegoor of Hesselink in de basis, stonden in de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Portsmouth tot twee minuten voor tijd nog met 2-1 voor, maar keerden desondanks met een nederlaag huiswaarts (3-2). Hierdoor blijft Hull negentiende. Het verschil met Portsmouth is gereduceerd tot elf punten.

Nummer achttien Burnley profiteerde niet van de misstap van Hull bij Pompey Zelf ging het ook onderuit. Bij Wigan Athletic werd met 1-0 verloren, door een tegentreffer van Hugo Rodallega in blessuretijd. Daardoor blijft Burnley onder de rode streep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen