De Jong vraagt begrip na nederlaag tegen ManU

20 april 2010, 08:20   Bijgewerkt: 20 april 2010, 09:31

Voor de derde keer dit seizoen ging Manchester City zaterdag onderuit tegen stadgenoot Manchester United (0-1). De teleurstelling over dat resultaat was groot bij de City-aanhang, maar volgens middenvelder Nigel de Jong moet iedereen de wedstrijd snel vergeten. City kan dit seizoen nog als vierde eindigen in de Engelse Premier League en de Nederlander vindt dat iedereen zich daar op moet richten.

"Als we vierde worden, is dit vergeten. Als we ons plaatsen voor de Champions League is er helemaal niemand meer die klaagt over onze verrichtingen tegen United. Op 5 mei is de kraker tegen Tottenham. Maar eerst krijgen we Arsenal en Aston Villa nog. Ook geen kleintjes, directe concurrenten bovendien. En vlak ook Liverpool niet uit. Als wij de punten niet pakken, doen zij het", zegt hij op de City-website.

De Jong vroeg ook om begrip. "Mensen vergeten nogal eens dat dit pas ons eerste echte seizoen is, met al die nieuwe spelers. We kennen elkaar net. We spelen niet al jaren samen en kunnen met nog vier duels te gaan nog steeds vierde worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen