Noodlijdend Veendam mag seizoen afmaken

Ger
13 april 2010, 13:23   Bijgewerkt: 13 april 2010, 16:24

BV Veendam maakt het seizoen in de Jupiler League gewoon af. De surseance van betaling waarin de eerstedivisionist verkeert, wordt verlengd. Dat heeft bewindvoerder Wim Entzinger laten weten.

De ruim 200.000 euro die Veendam nodig had voor april zijn bijeen. Dit geld is volgens de club afkomstig van sponsors en particulieren die de club een warm hart toedragen. Entzinger ziet nog voldoende mogelijkheden om de noodlijdende club overeind te houden. Hij vraagt het faillissement derhalve nog niet aan. De periode van uitstel van betaling kan maximaal anderhalf jaar duren.

Ondanks de financiële problemen blijft BV Veendam sportief prima presteren. De formatie van trainer Joop Gall bezet momenteel de negende plaats en maakt nog kans op deelname aan de play-offs voor promotie. Het behalen van de play-offs zou voor Veendam de competitie verlengen. "We kijken nu hoe we de maand mei financieel gaan invullen", aldus een woordvoerder. Hij ziet een verlenging van de competitie voor Veendam niet als een probleem: "Sportief succes is altijd positief."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen