Stevens nog geen kampioen met Salzburg

Ger
9 mei 2010, 19:39   Bijgewerkt: 9 mei 2010, 20:03

Red Bull Salzburg heeft zondag de eerste kans laten liggen om kampioen van Oostenrijk te worden. De formatie van coach Huub Stevens verloor het duel met directe concurrent Austria Wien: 0-1. Zlatko Junuzovic tekende in de slotfase voor het enige doelpunt.

Vlak voor het eindsignaal werd de gelijkmaker van Salzburg tot woede van het complete stadion afgekeurd. De assistent-scheidsrechter vlagde voor vermeend buitenspel bij de doeltreffende kopbal van de Nigeriaanse verdediger Rabiu Afolabi. De spelers en Stevens vierden al feest totdat de arbiter besloot de treffer te annuleren. De Nederlandse coach was furieus op de scheidsrechter die bij het verlaten van het veld vanaf de tribune met allerlei attributen werd bekogeld.

Stevens gunde Barry Opdam een basisplaats. De verdediger vertrekt bij de titelhouder en nam zondag officieel afscheid van het thuispubliek. Salzburg had aan een gelijkspel voldoende gehad om kampioen te worden. Door de nederlaag is het verschil tussen de equipe van Stevens en Austria Wien nog slechts één punt. Volgende week staat de laatste speelronde gepland. Salzburg gaat dan op bezoek bij Sturm Graz, terwijl Austria Wien thuis tegen SV Ried speelt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen