Stevens: "We hebben alles nog in eigen hand"

5 mei 2010, 08:26

Huub Stevens leed dinsdagavond met Red Bull Salzburg een verrassende nederlaag bij laagvlieger SV Kapfenberg. De huidige nummer negen van Oostenrijk versloeg die Bullen met 2-0, terwijl het ruim één helft met een man minder speelde.

Na afloop baalde Stevens van de verliesbeurt. “Ik heb vorige week gezegd dat we de titel nog niet binnen hebben”, zei de Limburger, “Dit resultaat kan alleen gebeuren als je denkt dat het doel al wel is bereikt. Dat is echter pas zo als niemand ons meer kan passeren op de ranglijst.” En dat laatste is nog mogelijk. Als nummer twee Rapid Wien woensdag de derby tegen aartsrivaal Austria Wien wint, komt het met nog twee wedstrijden te gaan op drie punten achterstand van koploper Red Bull.

“We hebben echter nog wel alles in eigen hand”, vervolgde Stevens, die verder zijn teleurstelling uitsprak over de gemiste kansen. Bij een 1-0 stand miste Marc Janko bijvoorbeeld een penalty om de score gelijk te trekken. “Als je zoveel kansen krijgt, maar niet scoort, kan je ook geen wedstrijden winnen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen