Vlaar: "Achteraf beter dat ik er niet bij ben"

28 juni 2010, 10:03

Het scheelde weinig of Ron Vlaar was met Oranje naar Zuid-Afrika gegaan. Helaas voor de Feyenoord-verdediger viel hij vlak voor het vertrek af, maar nu denkt hij dat het misschien wel verstandig is geweest.

“Achteraf is het misschien beter dat ik het WK niet meemaak”, vertelde hij aan het AD. “Al wil je zoiets natuurlijk nooit missen. Mijn lichaam gaf vermoeidheidssignalen af. De vakantie heeft mij goed gedaan. Ik stond vanochtend echt te trappelen om weer te beginnen. Ik wil met Feyenoord een mooi seizoen draaien.”

“ Nee, ik denk niet aan vertrekken”, vervolgde hij. “Er speelt niets concreets. Ik ben na het vertrek van Van Bronckhorst, Makaay en Landzaat plotseling een routinier, ondanks mijn 25 jaar. Maar daar zie ik wel een uitdaging in.”

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen