'Ajax ziet in El Hamdaoui nieuwe spits'

Koen Freriks
19 juli 2010, 12:29   Bijgewerkt: 19 juli 2010, 12:50

Mounir el Hamdaoui wordt mogelijk de opvolger van Marko Pantelic bij Ajax. De Marokkaanse spits van AZ ziet een overgang naar Amsterdam zitten, mits Martin Jol er trainer blijft. Aangezien dat nog twijfelachtig is, staat de overgang nog op de tocht. Dat meldt De Telegraaf.

Jol twijfelt over zijn aanblijven bij Ajax, omdat de clubleiding hem weigert een transferbudget te geven zolang er geen spelers worden verkocht. De hoofdstedelingen kampen met een flink verlies op de jaarrekening. 

De Haagse coach, die in de belangstelling staat van Fulham, vindt dat zijn selectie zo snel mogelijk versterkt moet worden. Ajax lijkt echter te willen wachten totdat één van de pareltjes (Gregory van der Wiel, Luis Suarez of Maarten Stekelenburg) vertrekt. Met de voorronde van de Champions League voor de deur wil Jol niet zo lang in onzekerheid blijven en zoekt hij zijn heil mogelijk elders.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen