De Boeck baalt van oefenduels: "Enorm risico"

Ger
20 juli 2010, 11:18   Bijgewerkt: 20 juli 2010, 11:52

Glen de Boeck is niet blij met het oefenprogramma van Germinal Beerschot. De trainer, die nog wacht op enkele versterkingen, zag zijn elftal zondag al met 1-0 onderuit gaan tegen Antwerp.

"Na vier weken zwaar trainen is het puur fysiologisch normaal dat een dipje optreedt. En dan kregen we Antwerp, een frisse en gemotiveerde tegenstander. Zo werd een enorm risico genomen, want wij hadden alleen maar te verliezen", zegt De Boeck in Gazet van Antwerpen. "De fans keerden zich tegen de eigen ploeg en we waren net zo goed bezig. De derby had gewoon nooit daar mogen geplaatst worden."

Voor Germinal Beerschot wacht dinsdagavond een nieuwe vrienschappelijke confrontatie, tegen Club Brugge om de Coppa Sterchele. De Boeck: "Ik vind ook de datum van deze oefenpot ongelukkig gekozen. Waarom werd er geen dag extra rust ingebouwd na de wedstrijd tegen Antwerp? Er zijn me versterkingen beloofd en ik hoop dat die zo snel mogelijk komen."

"Met de naderende competitie tikt de tijd in ons nadeel. Als je drie of vier versterkingen moet inpassen, kun je niet op je sterkste zijn in het competitiebegin. Het is tijd voor actie."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen