In tweeën zagen vuvuzela levert ontslag op

Ger
8 juli 2010, 11:46

De herrie van vuvuzela's blijft allang niet meer beperkt tot voetbalstadions. Een uitzendkracht van het Haarlemse Nedtrain was de herrie op zijn kantoor zo zat, dat hij de toeter van een collega afpakte en doormidden zaagde. Door die actie kreeg hij de bons.

De collega van de uitzendkracht had een vuvuzela op perslucht aangesloten zodat er nog meer herrie uitkwam. Dat deed hij om de overwinning van Nederland op Uruguay te vieren. "Op dat apparaat zit een druk van zes bar! Een persoon kan als het meezit, anderhalf bar blazen. Dus daar kwam een ongelooflijk hard geluid uit. Ik noem het gewoon vuvuzelaterreur", zegt de 44-jarige uitzendkracht in het Haarlems Dagblad. Hij zaagde daarop de toeter in tweeën.

De directie was niet blij met de actie van de uitzendkracht en besloot hem te ontslaan. Hij had volgens de leiding niet voor eigen rechter mogen spelen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen