Guardiola ziet Valencia als titelconcurrent

Koen Freriks
16 oktober 2010, 14:46

Valencia is na zes speeldagen in de Primera Division de verrassende koploper. De club van verdediger Hedwiges Maduro moet daarom serieus worden genomen als titelconcurrent, vindt Barcelona-trainer Josep Guardiola. Hij neemt het zondag in eigen huis op tegen de lijstaanvoerder.

"Valencia heeft al twee jaar dezelfde trainer en eerlijk gezegd verbaast het me niet dat ze het uitstekend doen", aldus Guardiola op de persconferentie. "Ze hebben alle zaken uitstekend op orde. Ze vallen gedoseerd aan en ze hebben spelers die zowel lange als korte passes kunnen geven. Ik acht ze rijp als titelkandidaat. Het belooft een mooie strijd te worden."

Voor David Villa is de ontmoeting speciaal, maar ook beladen. De goalgetter kwam over van Valencia en heeft vooralsnog moeite het net te vinden bij zijn nieuwe club. "David bewijst bij Spanje altijd een koele afmaker te zijn. Maar scoren is nou eenmaal het moeilijkste in voetbal. Het hangt soms van kleine details af. Villa werkt hard en krijgt van mij alle tijd van de wereld om zich aan te passen aan het team", neemt Guardiola het voor zijn aankoop op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen