Mourinho gaat in januari niet transfermarkt op

Koen Freriks
14 oktober 2010, 19:16   Bijgewerkt: 14 oktober 2010, 19:23

Real Madrid zal in de transferperiode in januari geen aankopen doen. De Spaanse topclub wil dit seizoen profiteren van de forse investeringen van de afgelopen jaren, vertelt trainer José Mourinho in een interview op de officiële website van de club.

De media linken, zoals eigenlijk altijd, veel spelers aan de Koninklijke. Mourinho vindt dat geen probleem, maar benadrukt dat hij het met de huidige spelers moet doen. "Dit is onze selectie tot het einde van het seizoen. Real Madrid heeft de afgelopen tijd veel geld uitgegeven aan spelers. De perfecte groep bestaat niet, maar ik heb veel vertrouwen in mijn spelers, dus er hoeft niemand bij te komen in de winterstop."

Real Madrid gaf vorig jaar bijna 200 miljoen euro uit op de transfermarkt. Na een teleurstellend seizoen mocht de nieuwe coach Mourinho nog eens 75 miljoen uitgeven. Toch klaagde de Portugees begin september dat hij nog een spits mist. De clubleiding lijkt de succescoach duidelijk gemaakt te hebben dat er geen budget meer is voor een extra aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen