Boze fans verstoren training Club Brugge

13 november 2010, 09:45   Bijgewerkt: 13 november 2010, 09:51

Adrie Koster heeft het zwaar bij Club Brugge. Uit onvrede over de recente prestaties verstoorden tientallen fans vrijdagmiddag de training. Ze gingen de dialoog aan met hoofdcoach Koster, aanvoerder Carl Hoefkens en doelman Stijn Stijnen.

Koster probeert de boodschap van de fans, die om bloed, zweet en tranen vroegen, positief uit te leggen. "Dit signaal van de supporters hoeft niet negatief uit te pakken. Zelf ben ik ook na de zoveelste tik nog erg strijdbaar. Ik weiger me bij de situatie neer te leggen. Als ik zie hoe hard iedereen zich inzet om het tij te keren, dan vind ik het mijn verdomde plicht", noteert Sporza op uit de mond van de trainer. 

In de beker en in Europa is de rol van Club inmiddels uitgespeeld. "Maar in de competitie hebben de spelers nog 16 wedstrijden voor de start van de play-offs om te tonen dat ze het verdienen om de kleuren van deze club te dragen", aldus Koster.

Club Brugge verloor woensdag in het bekertoernooi met 2-1 van Germinal Beerschot. Komend weekend wacht de competitiewedstrijd tegen Lierse SK.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen