Club Brugge-preses stelt Koster gerust

6 november 2010, 12:33

Onder leiding van Adrie Koster presteert Club Brugge dit seizoen magertjes. In de competitie staat blauwzwart op een teleurstellende achtste plaats en in de Europa League is het na de 2-0 thuisnederlaag tegen Dinamo Zagreb van vorige week zo goed als uitgespeeld. Koster hoeft echter niet te vrezen voor zijn baan.

“Als u me vraagt of Adrie Koster volgende week nog coach van Club is, zeg ik heel duidelijk ja", vertelt voorzitter Pol Jonckheere in Het Nieuwsblad. "Ik wil niet meegaan in de waan van de dag. Koster heeft heel duidelijk een nieuwe wind gebracht bij Club Brugge. Bovendien, en dat is nog het belangrijkste: de spelersgroep staat achter de trainer. En ook de supporters steunen hem nog. Ik heb zelf ook ongelofelijk veel vertrouwen in de visie van Koster.”

Aan de coach ligt het volgens Jonckheere dus niet. Daarentegen plaatst hij wel wat kritische kanttekeningen bij de selectie, waar de Nederlander Ryan Donk deel van uitmaakt. "We hebben een psycholoog nodig. We moeten starten met een mentale begeleiding van de groep. Individueel zijn er jongens die de klik moeten maken", gaat hij verder. “Spelers moeten niet bezig zijn met zaken die niet bij topvoetbal horen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen