Koster heeft gemengde gevoelens na remise

Ger
7 november 2010, 22:18

Adrie Koster hinkte op twee gedachten na het gelijkspel bij Anderlecht. De Nederlandse trainer van Club Brugge zag zijn elftal een 2-0 voorsprong nemen, maar vlak voor rust repareerde de thuisploeg die schade (2-2).

"Ik zit hier met gemengde gevoelens", geeft Koster toe op de website van zijn werkgever. "In de beginfase hadden we absoluut grip op de wedstrijd en onze voorsprong was ook meer dan verdiend. Dat Anderlecht zijn voet naast de onze kon zetten, hebben we volledig aan onszelf te danken."

"De doelpunten van de thuisploeg zijn een logisch gevolg van het feit dat we niet langer zijn blijven voetballen en met de lange bal gingen spelen. Ik vond ons positiespel trouwens plots ook niet meer zo denderend", zegt de Zeeuw.

"Ik probeerde langs de zijlijn wel in te grijpen, maar kon pas in de rust de nodige zaken bijsturen. Al bij al ben ik ben toch tevreden met de manier waarop we hier vanavond hebben geacteerd en de wil hebben getoond om te winnen. Als wij zo verder doen, dan moet alles goed komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen