Kruys voor topper: "Druk ligt bij FC Zwolle"

26 november 2010, 09:17   Bijgewerkt: 26 november 2010, 09:23

Trainer Gert Kruys van FC Volendam doet er, in aanloop naar de topper tegen FC Zwolle, alles aan om de druk bij zijn elftal van de ketel te halen. Zwolle en Volendam zijn respectievelijk de nummers één en twee van de Jupiler League. Het gat tussen beide teams is drie punten, waardoor Volendam zich eigenlijk geen nederlaag kan permitteren. Kruys ziet dat echter anders, zegt hij tegen Voetbal International.

Kruys stelt dat zijn elftal sowieso al boven verwachting presteert. "Wij hebben nooit gezegd dat we kampioen moesten worden. We doen het momenteel prima. Natuurlijk gaan we vol vertrouwen naar Zwolle, maar de druk ligt niet bij ons. Ik vind het helemaal niet erg als FC Zwolle een paar maanden bovenaan staat. Het is misschien een cliché maar de prijzen worden pas aan het einde verdeeld", zegt hij.

Volendam kan in Zwolle ook een goede zaak doen in de strijd om de tweede periodetitel, maar ook daar wil Kruys niet te lang bij stilstaan. "Het zou heel leuk zijn om de periode te winnen, want het is toch weer een prijs. Aan de andere kant vind ik het niet zo belangrijk. Wij benaderen elke wedstrijd serieus. Vandaag spelen we tegen een uitgebalanceerd FC Zwolle in een duel waar veel media-aandacht voor zal zijn. Dat maakt het voor mijn ploeg sowieso al een mooie en belangrijke wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen