ManUnited achterhaalt verliezend Chelsea

20 november 2010, 17:55   Bijgewerkt: 20 november 2010, 19:19

Chelsea heeft voor de tweede week op rij verloren in de Engelse Premier League. Na het ontluisterende 3-0 verlies van vorige week tegen Sunderland, ging de ploeg van Carlo Ancelotti zaterdag met 1-0 onderuit bij Birmingham City. Manchester United nestelde zich met een 2-0 zege op Wigan naast Chelsea aan kop.

Door het verlies van Chelsea, en dat van Arsenal eerder op de dag tegen Tottenham Hotspur (2-3), had Manchester United de kans om zich naast Chelsea aan kop te melden en de Red Devils benutten deze. De brigade van Sir Alex Ferguson, met Edwin van der Sar in het doel, zegevierde met 2-0 over Wigan Athletic, waar Ronnie Stam na tachtig minuten werd gewisseld. Patrice Evra en Javier Hernandez waren trefzeker voor de thuisploeg. Antolin Alcaraz en Hugo Rodallega kregen in een tijdsbestek van drie minuten rood aan de kant van de bezoekers.

Door de resultaten van vandaag hebben Chelsea en Manchester United beide 28 punten uit veertien wedstrijden. Chelsea heeft de macht op basis van doelsaldo in handen. Arsenal staat derde, met 26 punten uit veertien duels.

Bolton Wanderers blijft ondertussen verrassen. De formatie vernederde Newcastle United in het eigen Reebok Stadium met 5-1, waardoor ze naast Tottenham Hotspur op de vijfde plek komt. Johan Elmander (ex-Feyenoord en -NAC) passeerde Tim Krul, de Nederlandse doelman van Newcastle United, twee keer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen