Rubin Kazan blijft op nippertje in titelrace

8 november 2010, 19:03   Bijgewerkt: 8 november 2010, 19:14

Rubin Kazan heeft zijn kansen op titelprolongatie in de Russische Premier Liga op de valreep in leven gehouden. Maandag stond de kampioen van 2008 en 2009 in eigen huis lang met 1-0 achter tegen Spartak Moskou, maar Kornilenko zorgde er met een goal in de slotseconde voor dat Rubin nog net in de titelrace blijft: 1-1.

Als Spartak de 1-0 over de streep had getrokken, was Rubin definitief klaar geweest in de titelstrijd. Met nog drie duels te gaan bleef de achterstand op koploper Zenit St. Petersburg dan negen punten. Aangezien het aantal zeges in Rusland de doorslag geeft bij een gelijke stand, zou Rubin Zenit niet meer voorbij hebben gekund. Rubin heeft namelijk vijftien keer gewonnen, tegenover de negentien maal van de ploeg uit St. Petersburg. Nu is het verschil tussen beide clubs echter ‘maar’ acht punten.

Op basis van verliespunten is CSKA Moskou overigens de grootste concurrent van Zenit. De hoofdstedelingen moeten, evenals de westerlingen, nog vier duels spelen. Hun achterstand op het leidende Zenit bedraagt negen punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen