Valencia met fraaie treffers langs Almeria

28 november 2010, 22:53   Bijgewerkt: 28 november 2010, 23:46

Valencia, de nummer vijf van de Primera Division, heeft het verschil met nummer vier Espanyol weer tot één punt teruggebracht. De formatie uit de sinaasappelstad was zondag op het eigen Mestalla met 2-1 te sterk voor UD Almeria.

Het vertrouwen waarmee Almeria naar de havenstad was gekomen zal beneden het vriespunt hebben gelegen. Vorige week verloor de ploeg immers met maar liefst 8-0 van FC Barcelona. In de eerste helft kwam Almeria, dat direct na de afstraffing tegen Barça van coach wisselde, echter prima voor de dag en was het zelfs dichtbij een doelpunt, maar een vrije trap van Perez Corona spatte uiteen op de kruising.

Uiteindelijk was het toch Valencia dat de leiding greep. Roberto Soldado opende de score na 26 minuten, met een knappe individuele actie. De 2-0, achttien minuten na rust, was zo mogelijk van nog grotere schoonheid. Na een flitsende aanval kwam Juan Mata in balbezit en met een hakje bracht hij Soldado in stelling, die er 2-0 van maakte. Jose Leonardo Ulloa scoorde in blessuretijd nog de 2-1 voor Almeria.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen