Celtic weken zonder sterkhouder Majstorovic

25 januari 2011, 10:50   Bijgewerkt: 25 januari 2011, 10:58

Enkele dagen voor de topper tegen Hearts heeft Celtic een flinke tegenslag moeten incasseren. Uit onderzoek is gebleken dat de Schotse club drie weken niet over Daniel Majstorovic kan beschikking. De voormalig verdediger van FC Twente heeft een blessure aan zijn hamstring opgelopen, zo maakte de club bekend.

Majstorovic liep de blessure dit weekend op in de wedstrijd tegen Aberdeen. Zijn absentie is een flinke tegenslag voor Celtic, want sinds zijn komst in augustus is de Zweed onomstreden in het hart van de defensie. Bovendien zijn er weinig alternatieven voorhanden, omdat Jos Hooiveld verhuurd is aan FC Kopenhagen en Glenn Loovens nog herstellende is van een blessure. Celtic overweegt daarom de transfermarkt op te gaan, zo laat coach Neil Lennon weten. Kelvin Wilson van Nottingham Forest is één van de kandidaten. Hij tekende al een voorcontract.

Celtic speelt woensdag op eigen veld tegen Hearts, dat uit de laatste tien wedstrijden maar liefst 28 punten pakte. Afgelopen weekend won het de thuiswedstrijd tegen Rangers met 1-0 en hierdoor doet de ploeg weer volop mee in de strijd om de titel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen