Magistrale Van Persie velt Stam met hattrick

22 januari 2011, 17:47   Bijgewerkt: 22 januari 2011, 19:28

Robin van Persie is weer in topvorm. Nadat hij afgelopen week al matchwinner was tegen West Ham United, blonk de aanvaller zaterdag tegen Wigan Athletic opnieuw uit bij Arsenal. The Latics werden in het Emirates Stadium met 3-0 verslagen, door een hattrick van de Nederlandse ster.

Arsenal klimt als gevolg van de overwinning naar de tweede positie in de Premier League. Het passeert Machester City, dat later op de avond tegen Aston Villa speelt. Het verschil met lijstaanvoerder Manchester United bedraagt nog altijd twee punten, aangezien ook The Red Devils een gemakkelijke thuiszege bijschreven.

In de strijd met Chelsea om de vierde plek, die een ticket voor de voorronde van de Champions League oplevert, liep Tottenham Hotspur averij op. Met Rafael van der Vaart in de basis werd bij Newcastle United, waar keeper Tim Krul op de reservebank zat, met 1-1 geremiseerd. De gelijkmaker van The Spurs viel pas in blessuretijd dankzij Aaron Lennon. Tottenham heeft nu evenveel punten als Chelsea, maar die ploeg heeft nog een wedstrijd tegoed. De voorsprong op nummer zes Sunderland slonk bovendien tot één punt. The Black Cats, met Boudewijn Zenden negentig minuten op het speelveld, zegevierden met 2-1 bij promovendus Blackpool FC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen