Napoli wil komst Matavz snel afronden

Koen Freriks
7 februari 2011, 19:59

Tim Matavz vertrekt in de zomer vrijwel zeker naar Napoli. De Italiaanse nummer twee van de Serie A wil de komst van de 22-jarige aanvalsleider van FC Groningen zo snel mogelijk afronden, meldt Voetbal International. Beide clubs hervatten binnenkot weer de onderhandelingen.

"Er is in het weekend contact geweest met Napoli", aldus algemeen directeur Hans Nijland in het blad. "Ze willen snel de gesprekken hervatten. Ze zijn zeer serieus en concreet en willen echt zaken doen. Maar er zijn meer clubs die Tim zeer intensief volgen. Nee hoor, ik zie geen dollartekens nu hij weer drie keer heeft gescoord. Het is voor mij wel de bevestiging dat Tim een uitstekende voetballer is. Er is veel rond hem te doen en er staat veel druk op, toch blijft hij heel erg rustig en koel. Dat vind ik hartstikke knap."

Er wordt door buitenlandse clubs ook getrokken aan de verdedigers Andreas Granqvist en Frederik Stenman. Laatstgenoemde kan voor drie jaar bijtekenen. "We zijn zeer tevreden over Frederik", aldus Nijland. "En goede linksbacks zijn zeer schaars. We weten wat we aan hem hebben, hij is een voorbeeldige prof. Hij heeft de aanbieding in beraad, we hopen snel op een positief antwoord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen