Pato redt AC Milan, Roma verliest na 0-3 voorsprong

Koen Freriks
20 februari 2011, 17:04   Bijgewerkt: 20 februari 2011, 17:13

AC Milan heeft de voorsprong op Internazionale weer uitgebouwd tot vijf punten. De koploper van de Serie A moest daar wel veel moeite voor doen tegen Chievo. Alexandre Pato maakte acht minuten voor tijd de winnende: 2-1.

Bij AC Milan stond slechts één Nederlander in de basis. Mark van Bommel mocht beginnen centraal op het middenveld, Clarence Seedorf en Urby Emanuelson zaten op de bank. Zij zagen dat hun ploeg moeite had met Chievo. Robinho bracht AC Milan toch op voorsprong. De Braziliaanse aanvaller scoorde op aangeven van Zlatan Ibrahimovic. Chievo dwong voor rust een aantal grote kansen af, maar benutte er geen één. Net op het moment dat de Milanezen toewerkten naar hun tweede treffer, maakte Chievo gelijk via Gelson Fernandes. Pato redde de titelkandidaat acht minuten voor tijd.

AS Roma speelde een bizarre pot tegen Genoa. De ploeg van de bekritiseerde trainer Claudio Ranieri kwam keurig op een 3-0 voorsprong, maar raakte vervolgens volledig de weg kwijt. De Romeinen incasseerden in de tweede helft vier tegentreffers en gaven daarmee een zeker lijkende overwinning cadeau aan Genoa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen