Almere City vervangt schaap door kiekendief

Ger
26 maart 2011, 13:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Almere City FC heeft besloten het clublogo met de schapenkop te vervangen. In het ontwerp van Rolf Leeser, die in het verleden onder meer de logo's van de KNVB, Ajax en Bayern München vernieuwde, komt de kiekendief terug. Er is verder gekozen voor een rode kleur.

Directeur Raymond Groenteman van Almere City houdt er rekening mee dat het logo volgend seizoen niet in de Jupiler League te zien is, maar in de Topklasse. De formatie uit Flevoland is momenteel hekkensluiter in de eerste divisie, met vijf punten achterstand op Fortuna Sittard.

"Mocht Almere City in de Topklasse terecht komen, dan zal dat verblijf van korte duur zijn", stelt Groenteman op de website van zijn club. "Sportief gezien worden we een jaar terug gezet en dat zal ook slechts een jaar zijn. Wij zullen het topsportklimaat behouden."

"De organisatie staat als een huis en het team gaat met de juiste spelers door met maximale inzet. Met kwaliteit in de selectie en meer trainen dan de concurrentie en een solide organisatie, dan gaat het gewoon lukken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen