Gullit verliest met Terek Grozny van Honda

10 juni 2011, 19:11   Bijgewerkt: 11 juni 2011, 03:32

Trainer Ruud Gullit is vrijdag met Terek Grozny onderuit gegaan in de Russische competitie. De ploeg uit de Tsjetsjeense hoofdstad ging thuis in een doelpuntrijk duel ten onder tegen koploper CSKA Moskou: 2-4. Voormalig speler van VVV Venlo Keisuke Honda tekende voor één treffer namens de Moskovieten.

Nadat Seydou Doumbia en Vagner Love de bezoekers in de eerste helft al op een 0-2 voorsprong hadden gezet, tekende Honda zeven minuten na rust voor de 0-3. Nadat Love tien minuten voor tijd zijn tweede treffer van de wedstrijd mocht maken, deed Alves Peruchi Jose da Mauricio nog wat terug voor de mannen van Gullit door de eindstand hoogstpersoonlijk op 2-4 te bepalen.

Waar CSKA door de zege de leidende positie versterkte, zakte Terek naar de dertiende plaats in de Russische Premier League.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!