Jupiler League-wedstrijden naar vast tijdstip

17 juni 2011, 10:25

Alle wedstrijden in de Nederlandse Jupiler League beginnen komend seizoen om 20.00 uur. Dat heeft de Coöperatie Eerste Divisie vrijdag laten weten. Dit seizoen begonnen duels op maandag of vrijdag soms nog om 18.45 uur of 20.45 uur, maar dat is verleden tijd. Een goede zaak, vindt directeur Patrick Brand.

"Met deze programmering wordt de competitie van de Jupiler League weer een vaste waarde in de agenda. Vanaf het nieuwe seizoen is het altijd op vrijdag en maandag om acht uur tijd voor de Jupiler League", meldt de directeur opgetogen.

Volgens Brand kwam het verzoek om alle wedstrijden om 20.00 uur te laten beginnen van fans, supporters, sponsoren en businessclubleden van alle clubs.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen