Spakenburg blijft overeind in negen minuten

Ger
22 oktober 2011, 17:42   Bijgewerkt: 22 oktober 2011, 17:54

Spakenburg heeft zaterdag in de Topklasse alsnog drie punten overgehouden aan het staartje van de uitwedstrijd tegen titelconcurrent Rijnsburgse Boys. De lijstaanvoerder zegevierde met 0-1.

In Rijnsburg werden slechts negen minuten afgewerkt. Nadat Spakenburg het duel in september had gewonnen, diende de thuisclub een protest in omdat de arbiter een speler van Spakenburg in de 81e minuut had laten staan na twee gele kaarten. De KNVB besloot daarop de laatste negen minuten te laten overspelen. Het restant leverde zaterdag evenwel geen doelpunten meer op.

De wedstrijd tussen Katwijk en Barendrecht werd bij een 1-1 tussenstand gestaakt. Op sportpark De Krom werd na 71 minuten spelen scheidsrechter Van Beek onwel. De leidsman is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.