Cruijff: "Geen chemie tussen Caanen en spelers"

Ger
22 november 2011, 13:11   Bijgewerkt: 22 november 2011, 13:30

Ton Caanen had volgens sportdirecteur Jordi Cruijff geen chemie meer met de spelers van AEK Larnaca. De oud-international stelt dat de vertroebelde relatie samen met de tegenvallende resultaten de reden was om de trainer te ontslaan.

"De chemie ontbrak tussen Ton en zijn spelers. We hebben ons voor dit seizoen het doel gesteld om minimaal de vierde plaats te halen", aldus Cruijff in De Telegraaf. AEK Larnaca staat momenteel op een teleurstellende achtste positie in de Cypriotische competitie.

"Het vorige seizoen verliep boven verwachting en haalden we Europees voetbal. Dat we ons hebben geplaatst hebben voor de groepfase van de Europa League is een verdienste van de trainer, maar ik verwijt hem tegelijkertijd dat we slecht presteren in de competitie", zegt Cruijff.

Een opvolger heeft de sportdirecteur nog niet gevonden. "We zijn nog op zoek en het is niet zo dat we koste wat kost een Nederlandse trainer willen aanstellen." Voorlopig zal assistent-trainer Henk Theunissen de honneurs waarnemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen