CSKA profiteert niet van puntverlies Zenit

18 november 2011, 19:40   Bijgewerkt: 18 november 2011, 20:00

CSKA Moskou heeft vrijdag de kans laten liggen om op gelijke hoogte te komen met Zenit Sint Petersburg in de Russische competitie. Zenit bleef tegen Anzhi Makhachkala steken op 0-0. CSKA profiteerde later op de dag niet van de misstap van de koploper en ging met 1-2 onderuit tegen Rubin Kazan, waardoor het gat juist groeide.

Zenit weigerde in de slotfase van een overtalsituatie te profiteren, nadat Mbark Boussoufa (foto) vlak voor tijd moest inrukken bij Anzhi. De voormalig speler van Anderlecht kreeg een tweede gele kaart, nadat hij de bal bewust tegen de dienstdoende scheidsrechter aanschoot. Oud-PSV'er Danko Lazovic werd bij Zenit nog tevergeefs ingebracht als breekijzer.

CSKA Moskou kwam in het duel tegen Rubin Kazan na iets meer dan een kwartier op achterstand dankzij een treffer van Alan Kasaev: 0-1. Seydou Doumbia bracht de Moskovieten vanaf de elfmeterstip nog wel op gelijke hoogte maar Aleksandr Ryazantsev bezorgde de bezoekers een half uur voor tijd de overwinning: 1-2.

Het verschil tussen koploper Zenit en naaste belager CSKA loopt daarmee op naar drie punten. In Rusland zijn nu de play-offs om het kampioenschap bezig. De beste acht ploegen van de reguliere competitie strijden in de zogenaamde kampioensgroep om de titel.

Bekijk de beelden van de opmerkelijke tweede gele kaart van Mbark Boussoufa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen