V/d Meyde over WKE: "Ziet er heel goed uit"

6 december 2011, 19:22

Andy van der Meyde heeft er vertrouwen in dat topklasser WKE en hij elkaar vinden in een contract. De 32-jarige oud-international gaat vanaf donderdag meetrainen bij de ploeg uit Emmen.

"Het ziet er heel goed uit”, zegt Van der Meyde tegen RTV Drenthe. “Ik ben heel enthousiast, heb er vorige week gekeken en heb een heel goed gevoel gekregen. Donderdag ga ik voor het eerst meetrainen en daar heb ik heel veel zin in. Ik denk wel dat het goed komt."

Van der Meyde, in het verleden actief bij onder meer Ajax, PSV en Internazionale, leek vorige maand nog op weg naar FC Volendam. "Maar daar heb ik niet zo'n positief gevoel aan overgehouden”, gaat hij verder. “Ze wilden me eerst op proef en daar pas ik voor. Als ze geen vertrouwen hebben of nog eerst moeten bekijken of ik kan voetballen, dan neem ik zelf de beslissing wel. Het is graag of niet."

Van der Meyde zit sinds de zomer van 2010 zonder club. Zijn aflopende contract bij PSV werd destijds niet verlengd en een nieuwe werkgever wist hij niet te vinden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen