Vitesse leeft mee met zieke Theo Bos

Koen Freriks
8 januari 2012, 12:27

Vitesse heeft zijn steun uitgesproken voor Theo Bos. Bij de trainer van FC Dordrecht is onlangs een tumor gevonden. In een persbericht op de officiële website steekt zijn oude club de 'Mister Vitesse' een hart onder de riem.

"Bij alle Vitessenaren is het nieuws over Theo ingeslagen als een bom. We onderschatten de situatie niet, maar in de wetenschap dat Theo het gevecht tegen deze vijand die zijn gezondheid bedreigt moedig zal strijden, verdient hij onze bewondering, ons vertrouwen en onze steun. Als er een geloof is dat bergen kan verzetten, dan is dat het geloof in eigen kracht."

"Wij geloven in Theo en in zijn kracht. En wij zijn ervan overtuigd dat zijn gelijkmoedige, strijdvaardige en positieve karakter hem en zijn familie door deze moeilijke tijd heen gaat helpen. Waar mogelijk en gewenst zal Vitesse hem daar vanzelfsprekend in bij staan. Wij wensen Theo en zijn familie veel liefde, kracht en steun."

Bos reageerde eerder strijdlustig. "Er hebben meerdere vervolgonderzoeken plaats gevonden en er is een behandelplan opgesteld. Ik ben uiteraard erg geschrokken van dit onverwacht heftige bericht, maar zal keihard knokken om te herstellen van mijn ziekte."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen