Pasveer: "Dit is een nederlaag voor de keepers"

Ger
20 maart 2012, 14:26   Bijgewerkt: 20 maart 2012, 14:33

Remko Pasveer begrijpt niets van zijn schorsing voor één duel. De doelman van Heracles Almelo moet boeten voor de rode kaart die hij tegen Vitesse incasseerde voor een vermeende overtreding op Renato Ibarra.

Pasveer wees maandag een schikkingsvoorstel van een wedstrijd af. De zaak werd daarna in Zeist behandeld. De strafmaat bleef echter gehandhaafd. Het heeft geen zin om in beroep te gaan, omdat de wedstrijd schorsing sowieso blijft staan. Pasveer moet door de uitspraak van de tuchtcommissie donderdag het bekertreffen met AZ missen. "Dit is een nederlaag voor de keepers."

"Bij een club als Heracles gebeurt het niet ieder jaar dat je een prijs kunt pakken. Dan wil je er voor de club alles aan doen om die finale te halen. Je wordt als keeper nu eigenlijk drie keer gestraft, met de rode kaart, de penalty én de schorsing", baalt de keeper in gesprek met RTV Oost. "In Zeist moeten ze de scheidsrechters beschermen en dat doen ze op deze manier."

Pasveer is het duidelijk oneens met de rode kaart die hij in Arnhem kreeg. "Ik doe er alles aan om de speler niet te raken, meer kan je niet doen. Moet je dan als keeper in je hoofd houden dat je beter niets kan doen en moet blijven staan? Dat kan niet de bedoeling zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen