Van Arum: "AGOVV heeft aangegeven dat ik blijf"

29 maart 2012, 19:03

Hans van Arum zal ook volgend seizoen fungeren als trainer van AGOVV. De leiding van de Apeldoornse club, die een moeizaam seizoen doormaakt en momenteel de voorlaatste plaats in de Jupiler League bezet, heeft zijn vertrouwen in Van Arum uitgesproken. Dit meldt de coach donderdag aan Omroep Gelderland.

"Er is inderdaad aangegeven dat ik hier blijf. Dat is fijn, want alles is gebasseerd op vertrouwen. Het zou ook onterecht zijn als dit niet was gebeurt", aldus van Arum tegenover de regionale omroep.

Gedurende het huidige seizoen werd er vanwege de teleurstellende prestaties veelvuldig aan de stoelpoten gezaagd van de oefenmeester. Van Arum was zich bewust van de twijfels achter de schermen. "Dat lijkt me logisch. Het is hier roerig geweest. Maar ik heb me altijd weerbaar getoond. Er is zeker een hoop gebeurd, maar ik ben geen wegloper. De intentie is nu uitgesproken door te gaan, hoewel niks honderd procent zeker is in het voetbal."

De trainer van de eerstedivisionist kijkt al reikhalzend uit naar de volgende voetbaljaargang. "Volgend seizoen moet het anders en wil ik met AGOVV stappen maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen