Bos: "Zit tikkende tijdbom in mijn lichaam"

11 mei 2012, 12:28

Theo Bos is bezig aan de zwaarste en ook meest oneerlijke strijd van zijn leven. Bij de trainer van FC Dordrecht werd eind vorig jaar alvleesklierkanker geconstateerd en sindsdien levert hij een gevecht tegen een 'onzichtbare vijand', zoals hij het zelf noemt. "Ik ben vastbesloten die strijd te winnen", zegt de 46-jarige Bos in AD Sportwereld.

"Ik ben een winnaar, wil elk spelletje en elke wedstrijd in mijn voordeel beslissen. Ik wil ook uit deze wedstrijd het maximale halen, met het einde ben ik nog nooit bezig geweest. Opgeven is geen optie. Ik wil zoals met alles het maximale eruit halen en nog minimaal dertig jaar leven", stelt de strijdlustige Bos in een openhartig interview.

Bos voelt zich goed en keerde vorige week terug op het trainingsveld van Dordrecht. Het wachten is nu op een volgende controle, begin juli. "Dan moet blijken wat het effect van de bestralingen is geweest en of er geen uitzaaiingen zijn. Dat is opnieuw een spannend moment. Zo lang uitzaaiingen uitblijven, is het als het ware dat ik tijd koop. Het probleem is echter dat uitzaaiingen zich op microniveau in je lijf kunnen voordoen. Vorige week ben ik teruggekeerd op het veld bij FC Dordrecht. Als de club de nacompetitie had bereikt, was ik ook weer op de bank gaan zitten. De bestralingen waren immers achter de rug en fysiek heb ik er niet onder geleden. Ik voel me fit, er zit alleen een tikkende tijdbom in mijn lichaam die schade kan aanrichten", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen