Rutten: "Niet zeuren over hitte in Bulgarije"

17 juli 2012, 10:57   Bijgewerkt: 17 juli 2012, 12:37

Van het regenachtige Nederland naar het warme Bulgarije: het zal even wennen worden voor Vitesse. Toch wil trainer Fred Rutten in aanloop naar de Europa League-wedstrijd tegen Lokomotiv Plovdiv niet te lang stilstaan bij de temperatuurverschillen.

"Je moet niet over zeuren over dingen waar je geen invloed op uit kunt oefenen. Het zijn professionals en ze worden goed betaald", zegt Rutten bij Omroep Gelderland.

Voor Vitesse zijn de duels met Plovdiv, zo vroeg in het seizoen, al van groot belang. De ambitieuze club wil dolgraag verder in Europa. "Gelukkig heb ik daar al veel ervaring mee", zegt Rutten. "Je moet zoiets niet te groot maken. We zijn goed voorbereid. We hebben Plovdiv twee keer bekeken en weten ongeveer hoe ze spelen. Ik denk dat wij fysiek in staat zijn om vol gas te geven en we gaan voor het goede resultaat", stelt hij.

Vitesse speelt donderdag in Bulgarije tegen Lokomotiv Plovdiv, de return is een week later in Arnhem. Plovdiv is als verliezend bekerfinalist in de Europa League gekomen.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen