Debuterende Davids: "Het was teleurstellend"

Ger
14 oktober 2012, 11:52

Edgar Davids beleefde zaterdag voor eigen publiek een debuut in mineur bij Barnet. De oud-international zag zijn nieuwe werkgever een fikse nederlaag slikken tegen Plymouth Argyle (1-4).

"Het was teleurstellend, maar ik heb ook een aantal momenten gezien dat we de bal in bezit hielden en aan durfden te vallen", blijft Davids positief tegenover VI. "Het is weliswaar nog niet genoeg, maar het is in ieder geval al wat. Er zit potentie in deze ploeg." Davids is door Barnet aangetrokken om samen met Mark Robson de ploeg weg te loodsen van de laatste plaats in de League Two. "Ik hoop dat we het vaak niet eens zijn met de manier waarop we het team willen laten spelen. Dat is de enige manier waarop we uiteindelijk discussies kunnen voeren die de diepte in gaan."

Naast Davids maakte ook Collins John zijn debuut namens Barnet. Na een kwartier moest hij het veld echter met een dijbeenblessure verlaten. Davids verwacht zelf nog twee weken nodig te hebben om zijn conditie op peil te brengen, zodat hij ook als speler voor Barnet in actie kan komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen