Ter Heide na 'goed gesprek' terug in selectie

2 november 2012, 11:44

Ruud ter Heide maakt vanavond mogelijk weer speelminuten voor FC Emmen. Voor het eerst sinds 10 augustus is de aanvaller opgenomen in de wedstrijdselectie. De aanvaller was lang uit de gratie omdat coach Joop Gall ontevreden was over zijn instelling, maar na een goed gesprek tussen beide partijen is de kou uit de lucht.

"Dat heeft hij verdiend", zegt Gall in gesprek met RTV Drenthe over de terugkeer van Ter Heide (30) in de wedstrijdselectie. "Bovendien, en dat is veel belangrijker, hebben we elkaar diep in de ogen gekeken. We hebben een goed gesprek gehad en hele dikke streep gezet. We gaan met elkaar verder. Dat is goed voor de club, want we krijgen er weer een scorende speler bij ondanks dat Wout Weghorst het prima doet."

Ter Heide werd in augustus uit de selectie gezet. Na enkele weken keerde hij terug bij de groep, maar werd hij tijdens wedstrijden nog op de tribune gezet. "Ik zag in de afgelopen weken nog niet de Ruud die ik wilde zien, ook in lichaamstaal niet. Maar dat heeft hij nu toch danig verbeterd", legt Gall uit. "Of ik iets bij hem geraakt heb? Dat zou kunnen, maar misschien heeft hij ook wel iets bij mij geraakt. Ik kijk ook in de spiegel. Ik vond dat het de hoogste tijd werd voor nog een gesprek. Ik ben graag on speaking terms met mijn spelers. Ik ben een relatiegericht mens, maar ook trainer."

FC Emmen speelt vanavond in de Jupiler League thuis tegen De Graafschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen