Dordrecht-coach: "Zelfs geen tijd om hond uit te laten"

10 december 2012, 09:29

FC Dordrecht lijkt op zoek te moeten naar een nieuwe trainer. Harry van den Ham werd enige tijd geleden aangesteld als interim-coach, in de hoop dat de zieke Theo Bos zijn taken na enige tijd weer zou kunnen overnemen. Maar omdat het nog altijd niet goed gaat met Bos, is Van der Ham nog steeds de eindverantwoordelijke. En dat is steeds lastiger te combineren met zijn werk als zelfstandig ondernemer, zegt hij.

Van den Ham twijfelt openlijk over zijn toekomst, zegt hij bij RTV Rijnmond. "Het was de bedoeling dat Theo Bos zo snel mogelijk voor de groep zou komen te staan. Dat blijkt niet te kunnen. Ik heb zelf een bedrijf waar ik heel druk mee ben. Het voetballen sleurt je op. Zelfs voor het uitlaten van mijn hond heb ik geen tijd meer. Het gaat er ook om wat de club wil, maar ik zet er mijn vraagtekens bij of ik het seizoen afmaak."

Met Van den Ham op de bank maakt FC Dordrecht een uitstekend seizoen door. Na zestien wedstrijden staat de ploeg op een keurige vierde plek in de Jupiler League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen