FC Dordrecht-coach vreest transferperiode

20 december 2012, 15:02

Bij FC Dordrecht ziet men de komende transferperiode met angst en beven tegemoet. Trainer Harry van den Ham vreest dat zijn elftal belangrijke spelers gaat verliezen.

"Er is nog niets concreets, maar je ziet dat bepaalde jongens belangrijk zijn en zeker dertig of veertig procent beter zijn geworden. Er staan spelers op het verlanglijstje van clubs", zegt de coach tegen RTV Rijnmond. "Ik hoop echt dat ze bij FC Dordrecht blijven, maar ik gun iedereen het beste. Bepaalde jongens zijn echt eredivisievaardig. Het zou zomaar kunnen dat je die kwijtraakt. Het is heel dubbel, voor de club zou het financieel aantrekkelijk zijn, maar als trainer wil je je selectie op peil houden."

Met de huidige selectie kan FC Dordrecht ver komen dit seizoen, denkt Van den Ham. De ploeg staat nu derde. "Ik heb vanaf dag één gezegd dat er veel kwaliteit in onze groep zit. Niet alleen de eerste elf, maar in de hele selectie. We hebben ons ook nooit verstopt, wilden direct voor de nacompetitie gaan. Eerst in de luwte, want niemand tipte ons. Nu kunnen wij er niet meer onderuit. Iedereen ziet dat wij meedoen. Er zit alleen nog meer in. Ik ben ervan overtuigd dat wij hoog kunnen eindigen. Ik ga niet zeggen dat wij kampioen worden, maar we staan wel op deze positie en doen mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen