Paauwe (35) blijft hopen op nieuwe club

11 december 2012, 13:37

Hij zit inmiddels al een half jaar zonder club, maar Cees Paauwe hoopt nog altijd zijn loopbaan nieuw leven in te kunnen blazen. De 35-jarige doelman is er van overtuigd dat hij op korte termijn een club vindt, zegt hij op de site van zijn management.

"Je moet positief blijven. En realistisch. Ik richt me op een club uit het betaalde voetbal, maar als zich nu een Topklasser of hoofdklasser zou melden zou ik daar ook serieus over na gaan denken. Het vak blijft het vak. Ik voel me nog teveel liefhebber om nu de handdoek te gooien", aldus de oud-keeper van onder meer FC Twente.

De afgelopen maanden heeft Paauwe niet alleen zijn conditie op peil gehouden met het oog op een vervolg van zijn carrière, maar ook omdat hij de selectieprocedure voor de politieopleiding wilde doorlopen. "Geen makkie om daar doorheen te komen. Je wordt op alle fronten getest of je geschikt bent voor die opleiding. Maar ik ben geschikt bevonden, toch prettig om te weten. Ik zou over een jaar aan die opleiding kunnen beginnen. Het allermooiste zou dus zijn als ik het komende jaar nog volop aan de bak kan als keeper. In dat opzicht ben ik er helemaal klaar voor als die club zich meldt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen