Kamp-Lewandowski: "Al akkoord met andere club"

25 april 2013, 11:42

Als het aan Robert Lewandowski ligt, vertrekt hij komende zomer bij Borussia Dortmund. De Poolse spits heeft al een akkoord bereikt met een andere club, meldt zijn zaakwaarnemer Maik Barthel in Sport Bild. Deze andere club zou Bayern München zijn, de club die komende zomer ook al Mario Götze overneemt van Dortmund.

"We zijn er uit met een club en zijn van plan om komende zomer over te stappen", laat Barthel weten. "Alle wensen die Dortmund heeft, worden met de transfer vervuld."

Dortmund staat enigszins met de rug tegen de muur, aangezien het contract van Lewandowski over ruim een jaar afloopt. Volgens Duitse media is Bayern bereid om zo'n 25 miljoen euro neer te leggen voor de Pool, die een jaar later dus transfervrij zou zijn. Lewandowski (24) liet eerder al weten dat hij zijn contract niet wil verlengen.

Woensdag was Lewandowski met vier doelpunten de grote man in de Champions League-wedstrijd van Borussia Dortmund tegen Real Madrid (4-1). Als Dortmund de finale haalt, stuit het daarin hoogstwaarschijnlijk op uitgerekend Bayern München.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen