Trainer Caanen laat contract op Cyprus ontbinden

15 augustus 2013, 10:35

Ton Caanen vertrekt per direct bij Enosis Neon Paralimni. De coach heeft zijn contract bij de club uit Cyprus laten ontbinden. Hij heeft dit gedaan omdat de club er niet in is geslaagd om zijn financiële huishouding op orde te krijgen.

De 47-jarige Caanen verlengde eind vorig seizoen zijn contract, maar stelde daarbij de voorwaarde dat de club vóór 1 augustus financieel gezond moest zijn. Nu dat niet gelukt is, vertrekt hij. "Het is niet gelukt een geldschieter te vinden en dat was wel een voorwaarde van mij om bij te tekenen", legt hij uit in Dagblad de Limburger.

"Het Cypriotische voetbal zit door de economische crisis aan de grond, er is gewoon geen geld", vervolgt de Limburgse coach. "Bovendien speelden ook privéredenen een rol bij mijn besluit. We hebben een zoon van vier en mijn echtgenote is al die jaren overal met me mee gegaan. We vonden het tijd om terug te keren naar huis."

In zijn trainerscarrière werkte Caanen, voordat hij in 2010 op Cyprus terecht kwam, in onder meer Oekraïne, Israël, Rusland en Malta. Ook was hij hoofd jeugdopleiding van Roda JC en trainer van het beloftenelftal van de Limburgse eredivisionist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen