Verbeek: "Onder indruk zonder schrik te hebben"

21 augustus 2013, 23:30   Bijgewerkt: 22 augustus 2013, 11:47

Gertjan Verbeek hoopt donderdag met AZ een eerste stap te zetten richting plaatsing voor de groepsfase van de Europa League. De Alkmaarders moeten daarvoor zien af te rekenen met het Griekse Atromitos.

De oefenmeester heeft zich goed voorbereid op het tweeluik met de Grieken. "We hebben een aantal wedstrijden van ze bekeken op DVD en afgelopen weekend is mijn assistent hier geweest. We denken een aardig idee te hebben van hoe de ploeg voetbalt. Atromitos speelt goed positiespel, technisch verzorgd en redelijk aanvallend. Dat is in Nederland niet ongebruikelijk. We zijn onder de indruk, zonder schrik te hebben", aldus Verbeek op de website van de Alkmaarders.

Hoewel Verbeek eerder toegaf niet ontevreden te zijn met de tegenstander van donderdag, weigert hij de Grieken te onderschatten. "Atromitos heeft de laatste jaren goed gepresteerd. Wij zullen onze handen nog vol hebben aan ze. We willen een goede uitgangspositie creëren en het dan thuis afmaken, maar dat is zo 1-2-3 nog niet gedaan. Morgen staan twee gelijkwaardige ploegen tegenover elkaar, die goed verzorgd voetbal spelen. Ik ben benieuwd hoe onze ploeg het gaat doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen