Vorstermans hangt kicksen aan de wilgen

25 augustus 2013, 12:58   Bijgewerkt: 25 augustus 2013, 22:00

Een week nadat Ismo Vorstermans een contract bij FC Dordrecht ondertekende, heeft de voetballer uit Almere ervoor gekozen om per direct afstand te doen van zijn carrière als professioneel voetballer. Dit meldt Marco Boogers, de algemeen directeur van FC Dordrecht, op zijn Twitteraccount. Ten grondslag aan de beslissing van Vorstermans ligt het feit dat hij zich wil richten op zijn studie en maatschappelijke carrière.

Het is een opmerkelijke keuze van Vorstermans, ten eerste omdat hij nog maar 24 jaar oud is en ten tweede omdat hij dus een week geleden nog een transfer deed naar FC Dordrecht, dat momenteel de eerste plaats in de Jupiler League bezet.

De voetballoopbaan van Vorstermans begon bij De Zwarte Schapen, wat later FC Omniworld werd (inmiddels Almere City FC). Via de jeugdopleiding van Ajax kwam hij vervolgens in de domstad terecht, bij FC Utrecht. Daar wist hij geen langdurige basisplaats te veroveren, waardoor hij zijn heil zocht bij VVV Venlo. Vorige week verruilde hij Limburg dus voor Zuid-Holland, maar dus niet voor lang.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen