Pellè: "Het is een moeilijke periode geweest"

23 november 2013, 14:46   Bijgewerkt: 23 november 2013, 16:03

Graziano Pellè keert zondag tegen RKC Waalwijk weer terug in de punt van de aanval bij Feyenoord. De Italiaan kreeg tegen Heracles Almelo een rode kaart nadat hij een kopstoot uitdeelde aan Mike te Wierik en heeft zijn drie wedstrijden schorsing erop zitten.

"Het lijkt niet zo lang geleden, maar zo voelt het wel. Het is een moeilijke periode geweest", aldus Pellè tegenover RTV Rijnmond.

De Feyenoorder werd bekritiseerd na de kopstoot. "Ik respecteer ieders mening, ik probeer ook te leren van mijn fouten. Maar ik vind ook dat hij (Te Wierik, red) niet had hoeven vallen. Ik wilde hem geen kopstoot geven, maar hij viel wel. De scheidsrechter vond het rood. Natuurlijk had ik het niet moeten doen, maar soms gebeurt het. Of je nu aanvoerder bent of niet."

Zondag wacht het duel bij laagvlieger RKC Waalwijk, maar in Waalwijk speelde Feyenoord vorig seizoen gelijk. Pellè: "Wij bewaren slechte herinneringen aan die wedstrijd. Het was destijds ook nog op een belangrijk moment in de competitie. Maar we zijn nu sterker in uitwedstrijden, we gaan er alles aan doen om daar te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen