Jansen: "Hebben het nagelaten onszelf te belonen"

20 december 2013, 23:32

Aan de hoeveelheid kansen lag het vrijdag absoluut niet bij FC Twente. De Tukkers hielpen veel kansen om zeep en kwamen daarom niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen RKC Waalwijk. Twente-coach Michel Jansen zag dat zijn ploeg zichzelf in de vingers sneed, doordat het de kansen niet afmaakte.

Jansen was redelijk tevreden over het veldspel van Twente, maar zag opponent RKC groeien, naarmate het duel vorderde: “Het was te voorzien dat RKC gesloten zou spelen, dat deden ze ook goed georganiseerd. In de beginfase vond ik dat wij heel erg goed waren. Spelers liepen goed vrij tussen de linies en we creëerden kansen. We hebben het nagelaten onszelf te belonen. Daarna zakten we terug en daalde ons niveau. RKC nam het initiatief over en scoorde uiteindelijk uit een counter”, aldus de keuzeheer op de officiële website van Twente.

Twente leek op een zeer onnodige verliespartij af te stevenen, maar Luc Castaignos bezorgde de Tukkers uiteindelijk nog een punt: “Op een gegeven moment dachten dat we nog heel lang door konden gaan zonder te scoren, gelukkig viel de goal uiteindelijk nog. We zijn teleurgesteld dat het maar een punt is. We hebben nu een serie staan van dertien punten uit vijf wedstrijden en het goede gevoel daarover mag de komende dagen gaan overheersen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen