Jong PSV vloert koploper FC Dordrecht

16 december 2013, 21:55   Bijgewerkt: 16 december 2013, 23:53

De spanning in de top van de Jupiler League is helemaal terug. Koploper FC Dordrecht ging maandag onderuit tegen Jong PSV, de winnaar van de tweede periode. In het Philips Stadion werd het 3-0. Dit was voor FC Dordrecht de vierde nederlaag van het seizoen. De ploeg voelt inmiddels de hete adem van Willem II, dat vrijdag won van FC Volendam, in de nek. Het verschil tussen beide teams bedraagt drie punten.

Jong PSV trad in het met slechts 200 toeschouwers gevulde Philips Stadion aan met diverse spelers uit de A-selectie. Onder meer Zakaria Bakkali, Florian Jozefzoon en Joshua Brenet verschenen aan de aftrap en Jozefzoon opende halverwege de eerste helft met een knappe actie de score. Hij draaide weg bij zijn tegenstander en schoot de bal hard en hoog in de korte hoek achter FC Dordrecht-doelman Warner Hahn.

Na de 1-0 ging FC Dordrecht nog wel op jacht naar de gelijkmaker, maar de scherpte ontbrak bij de koploper. Na een uur maakte Clint Leemans het tweede doelpunt voor PSV, waarna het duel definitief beslist was. Met zijn tweede doelpunt van de avond bepaalde Jozefzoon vervolgens in de slotfase de eindstand op 3-0.

In Enschede won Jong Ajax van het beloftenteam van FC Twente. Door een benutte strafschop van Lesley de Sa werd het 0-1 voor de Amsterdammers. Bij Jong Ajax stond Stefano Denswil in het hart van de defensie, Jong FC Twente trad aan met onder meer Cuco Martina en de herstelde oud-Ajacied Dico Koppers in de basis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen